buiten & binnen

Vochtwering

Vochtwering (buiten/binnen)

Scheurvorming in betonconstructies is vaak het gevolg van mechanische spanningen. Deze kunnen zijn veroorzaakt door krimpverschijnselen, een te grote belasting, fouten in de constructie zelf, veroudering, thermische vervorming of zetting van de fundatie.

Lekkages in constructies kunnen flinke problemen veroorzaken. De ontstane vochtproblemen kunnen leiden tot plaatselijke schade of tot geheel verzwakte constructies. Lekkages komen veelvuldig voor in bijvoorbeeld zwembaden, kelders, silo’s of damwanden. Vaak zijn deze lekkages het gevolg van zwakke plekken in de constructie of zelfs van een verschuiving binnen de constructie.

Rumitec B.V. biedt u de mogelijkheid om door middel van injecteren onder hoge druk of middels vloeimethoden deze constructies te herstellen. Het afdichten van bouwwerken in de grond aan de binnen -en buitenzijde voeren wij uit met cementgebonden verdichtingsmortels en / of kunststof gemodificeerde bitumen. Door middel van injecteren, onder hoge druk of vloeimethode. Het afdichten van bouwwerken in de grond aan de binnen- en buitenzijde met cementgebonden verdichtingmortel en of kunststof veredelde bitumen.

Onze diensten

Betonreparatie

Rumitec b.v. biedt de mogelijkheden om het beton op de juiste manier te herstellen.

Dekvloeren

Vervangen en aanbrengen van nieuwe dekvloeren kunt u gerust aan ons overlaten.

Kunststof vloerafwerking

Rumitec b.v. kan u adviseren wat voor u de juiste vloerafwerking is.

Dilatatie

Waar nodig kan Rumitec b.v. voegovergangen formeren

Vochtwering

Rumitec b.v. zorgt voor het volledig afdichten van bouwwerken (buiten/binnen).

Opplussen van vloeren

Het omhoog brengen van de vloeren kan met een 'droog' of 'nat' systeem.

Parkeerindustrie

Parkeerdekken en hellingbanen hebben een hoop te verduren. Deze worden zwaar belast.